Hirdetés

Amouranth azt állítja, hogy egy abuzív házasságban él

|

Rendhagyó közvetítéssel jelentkezett a pikáns streamjeivel elhíresült Amouranth.

Hirdetés

Az 5,9 millió Twitch-követővel bíró Amouranth, vagyis Kaitlyn Siragusa kapcsán legutóbb akkor írtunk, amikor a streamernek kidurrant a medencéje, tönkretéve az egész streaming szettjét. A közvetítésekből és a korábban otthagyott OnlyFans-profiljából meggazdagodott netceleb azonban most egy jóval komolyabb témával verekedte be magát a hírekbe.

A hétvégi bejelentkezése során ugyanis Amouranth élő adásban tárta fel, hogy valójában egy abuzív házasságban él.

Hirdetés

A közvetítésben a streamer telefonon beszélt a meg nem nevezett, dühös hangnemben kommunikáló férjével, aki az alább látható videó elején tagadja, hogy a kutyái megölésével fenyegette volna meg Siragusát, valamint azt mondja, hogy irányítást gyakorol a nő bankszámlái felett.

Amouranth elmondása alapján a férfi kényszerítette, hogy ne hozza nyilvánosságra a házasság tényét, mivel az szerinte "lerombolta volna az üzleti modellt", illetve többek közt azt is állítja, hogy a férje esetenként az akarata ellenére kényszerítette a medencés (hot tub) streamek és a hosszabb, akár 8 órás adások lebonyolítására.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Siragusa azt mondja, hogy a férje pszichiáterhez is járt a viselkedése miatt, amit a szakember a "pszichológiai abúzus" egy formájaként azonosított. Ezek mellett a streamer a közvetítés során telefonos üzeneteket is mutatott, amelyekben az állítólagos férj obszcén jelzőkkel illette őt, és megfenyegette, hogy elherdálja a pénzét, ha nem válaszol neki.

Cikkünk írásáig Amouranth más helyen nem kommentálta a videóban látottakat, amely az első reakciók alapján megosztotta a közönséget. Sokan biztosították a támogatásukról a streamert, egyesek szerint viszont csak egy újabb figyelemfelkeltő akcióról van szó. Mi nem foglalnánk állást az ügyben, ti azonban - kulturált keretek között maradva - nyugodtan írjátok meg a kommentekben a véleményeteket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)