Hirdetés

Amouranth kiborult a deepfake pornó miatt, nem díjazza, ha mások akarnak meggazdagodni a testéből

|

A pikáns tartalmak készítésétől sem visszariadó streamer kiosztotta azokat a vállalatokat is, amelyek támogatják a deepfake videókat terjesztő oldalakat.

Hirdetés

Kaitlyn Siragusa, vagy ahogy a legtöbben ismerik, Amouranth az elmúlt évek során felépített egy vállalkozást arra alapozva, hogy streamel és a követőivel beszélget, miközben rendszerint sokat mutató és még többet sejtető öltözékben pózol a kamera előtt. Alaposan kivette a részét a Twitchen divatot teremtő medencés videózásból is.

Mivel az OnlyFansen is aktív tartalomgyártó, valamint a közelmúltban hozzájárult ahhoz, hogy berakják egy felnőtteknek szóló videojátékba, kertelés nélkül ki lehet mondani: Amouranth a testéből él. Azt viszont egyáltalán zokon veszi - tegyük hozzá, teljes joggal -, ha más is belőle szeretne pénzt csinálni az ő hozzájárulása nélkül.

Hirdetés

A minap egy tweetfolyamban adott hangot nemtetszésének, amiért egy meg nem nevezett vállalat (azt világossá tette, hogy nem az OnlyFansről vagy a Fanslyről van szó), amelyikkel a múltban együtt dolgozott, olyan oldalon hirdet, amely többek között róla készült deepfake pornót kínál a látogatóinak. Amouranth szerint a szóban forgó cég szereti magát a nyilvánosságban progresszívként feltüntetni, de ha pénzről van szó, az elvek gondolkodás nélkül mennek a kukába.

"Nagyon szar, amikor egy platform, amelyikkel korábban együttműködtél, a deepfake videóid felett futtatja hirdetéseidet."

A deepfake tartalmak több szempontból is problémásak: ahogy említettük, az engedélye, hozzájárulása nélkül készültek, olyan helyzetekben ábrázolják őt amilyenekben nem volt, és végül, de nem utolsósorban ártanak az üzletének is.

Amouranth úgy véli, a digitális korszak nagy előnye, hogy a tartalomgyártók függetleníteni tudták magukat, a kezükbe vehették a sorsukat, és nem kell olyan szörnyű körülmények között dolgozniuk, mint ami a pornóipart jellemezte. Emiatt az, hogy egyesek deepfake oldalakon hirdetnek, az ő szemében egyértelmű visszalépést jelentenek.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)