Hirdetés

Amplitude - az első videó a Harmonix remake-jéből

|

A Harmonix bebizonyítja, hogy a Kickstarteres támogatók pénze jó helyre került: az Amplitude reboot szépen alakul.

Hirdetés

Azt hiszem mindannyian egyetértünk abban, hogy egy korszak ért véget, amikor nem is olyan régen lezárták a Rock Band teljes zenei repertoárját és közösségét is összefogó Rock Band Networköt, de ez szerencsére nem jelenti azt, hogy a Harmonixnak ne lenne még néhány trükk a tarsolyában. Korábbról már ismerősen cseng a Chroma című FPS és az A City Sleeps is, most pedig a közösségi finanszírozású Amplitude mutatkozik be, végre videón.

Persze a videóban látható játék gyakorlatilag kizárólag ideiglenes, placeholder grafikákat használ, a játékmenet ebből is jól kivehető és stílusos. Látszik, hogy a Harmonix nem felejtette el azt, ami meghozta neki a sikert.

Az Amplitude megjelenés dátumát még nem ismerjük, de azt tudjuk, hogy PS3 és PS4 platformokra készül. Nektek hogy tetszik? Melyik érdekel a legjobban a cég készülő játékai közül?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)