Hirdetés

Amplitude - 20 perc gameplay a Harmonix játékából

|

A ritmusjátékairól ismert Harmonix csapata új Amplitude reboot videóval jelentkezett, és egyre biztosabb, hogy a játék nagyon jó lesz.

Hirdetés

Bár egyszer már csúsztatva lett az újragondolt Amplitude, a Harmonix legújabb fejlesztése nagyon szépen kezd összeállni egy kerek egésszé, ami feltehetően a Kickstarteren indított közösségi finanszírozásnak is köszönhető. Láthattunk már egy rövidebb gameplay felvételt a Harmonixtól, ám a csapat most egy kissé terjedelmesebb anyagot tárt a nyilvánosság elé.

A legújabb videóban 20 percen keresztül láthatjuk mozgásban az Amplitude-ot, ami nagyon valószínű, hogy a ritmusjáték rajongók új Mekkája lesz (a Rock Band 4-ig). Nick Chester beugrott a PlayStation Underground csapatához, ahová vitt is magával egy korai buildet a játékból, és majdnem fél órán keresztül arról mesélt, hogyan sikerült az elképzeléseiket megvalósítani a játékhoz, és miken mentek keresztül az Amplitude reboot fejlesztése során. 

Az Amplitude ebben az évben érkezik PlayStation 3 és PlayStation 4 konzolokra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)