Hirdetés

Életműdíjat kap az Uncharted-játékok írója

|

Amy Hennig a több évtizedet felölelő kiemelkedő munkájával érdemelte ki a Game Developers Choice Awards és ezáltal a játékipar elismerését.

Hirdetés

Ő írta az első három Uncharted-játékot és rendezte a Jak 3-at a Naughty Dognál, korábban a Crystal Dynamics tagjaként dolgozott a Legacy of Kain/Soul Reaver sorozaton és neki köszönhetjük többek között a Battlefield Hardline sztoriját is. Bár a Visceral Gamesnél tervezett Star Wars játéka végül nem valósult meg, Amy Hennig így is elismerésre méltó pályát tudhat maga mögött, ezt pedig a BAFTA után egy másik szervezet is egy díjjal szeretné elismerni. 

Hirdetés

A minap jelentették be, hogy a Game Developers Choice Awards 2019-en fogják átadni Hennignek a Lifetime Achievement Awardot, amely egy életműdíjnak felel meg és korábban olyan játékipari kiválóságoknak ítélték oda, mint Tim Schafer, Shigeru Miyamoto, Peter Molyneux és Hideo Kojima. 

A GDC 2019 március 18-tól 22-ig kerül megrendezésre San Franciscóban, a díjátadóra pedig március 20-án számíthatunk az esemény keretein belül. Ti kinek a munkásságát ismernétek még el hasonló módon?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)