Hirdetés

Amy Hennig nem érti, hogy az EA miért állt elő hirtelen egy single player játékkal

|

Az író reagált a Star Wars Jedi: Fallen Order bejelentésére, illetve a Visceral elkaszált Star Wars-játékáról is beszélt egy kicsit.

Hirdetés

Valószínűleg sokakat meglepett, hogy az Electronic Arts egy olyan egyjátékos alkotást fog kiadni idén ősszel, amiben a sztori kerül előtérbe, és előreláthatólag online elemei sem lesznek. Az első három Uncharted írójának nem is igazán tiszta, miért történt ez az éles váltás.

Hirdetés

Természetesen Amy Hennig sem hagyhatta szó nélkül a Respawn új kalandjának bejelentését, hiszen korábban egy elég ambiciózusnak tűnő Star Wars-játékon dolgozott, amit az EA végül kukázott. Az író elmondta, hogy amikor a Ragtag kódnevű projekten dolgoztak a Visceral csapatával, akkor elképzelhetetlen lett volna egy Star Wars Jedi: Fallen Order típusú alkotással előállni, így nem is érti, mitől gondolhatta meg magát a kiadó. Szerinte az is lehet, hogy az EA így szeretné bizonyítani a játékosoknak a stratégiaváltást.

A Visceral játékát egyébként 2017-ben törölték, és azóta a kiadó menedzsmentjében is történek változások, hiszen időközben több fontos személy is lelépett, így Hennig szerint tényleg számos oka lehet ennek a lényeges változásnak. Persze az is közrejátszhatott a dologban, hogy elég komoly visszhangja volt az EA azon állításának, miszerint leáldozott már a single player játékoknak.

Hennig beszélt még egy kicsit a Ragtagről is, ami szerinte sokkal másabb lett volna, mint a Star Wars Jedi: Fallen Order, hiszen abban egy szedett-vedett banda volt a főszerepben. Így egyetlen hős helyett egy egész csapatnyi karakter került volna a középpontba, és azon is nagy hangsúly volt, hogy ezek a szereplők megfelelően tudjanak együttműködni a játék során.

Biztosan rengetegen örültek volna, ha elkészül a Ragtag, de azért remélhetőleg a Star Wars Jedi: Fallen Order is hozza majd a rajongók által elvárt szintet. Ti várjátok már a megjelenését?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)