Hirdetés

Anarchy Online 2: egyelőre nem tervezik

|

Az Anarchy Online volt életem első "virtuális" otthona - azóta is nagyon szeretem, hiszen folyamatosan fejlődik. De lesz folytatás?

Hirdetés

Craig Morrison, az Age of Conan igazgatója, aki az Anarchy Onlinetól igazolt át megmondta a tutit:

"Az MMO-k esetében nem túl egyszerű egy folytatást kifejleszteni. Nem is kell feltétlenül csinálni egyet... hiszen akár tönkre is teheti az eredeti játékot. Az AO nyolc éve működik már, nagyon jól kialakult közössége van. Ebben a pillanatban egyáltalán nincs szó egy folytatásról. Az Anarchy Online ma is sikeres, nyereséges, hozza a pénzt és folyamatosan fejlődik. A játéknak nagyon hűséges és lelkes rajongótábora van, akik még mindig nagyon élvezik az Anarchy Onlinet.

Egyelőre el vagyunk foglalva két projectünkkel, az Age of Conannal és a The Secret Worlddel" - tette hozzá Morrison - "egy olyan cégnek, mint a Funcom, két nagy cím pont elég - talán egyszer valamikor a jövőben, miután befejeztük a the Secret Worldöt... Ki tudja. Nagyon szeretjük az Anarchy Online világát, fantasztikus játéknak gondoljuk. Soha nem mondanám, hogy soha, de a közvetlen jövőben biztosan nincsenek olyan terveink, hogy folytassuk az Anarchy Online-t egy második résszel."

Nekem speciel egy új grafikus motor is elég lenne, kedves Funcom!

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)