Hirdetés

Anarchy Online ajándék az évfordulóra

|

Hat éve fut az Anarchy Online és a Funcom különleges "ajándékokkal" kedveskedik a kitartó játékosoknak, természetesen teljesen ingyen.

Hirdetés

A játék a kiegészítők nélkül már jó ideje játszható ingyenesen, köszönhetően a beépített reklámoknak. A Funcom játéka annak idején forradalmat hozott az MMORPG-k között, bár már jócskán eljárt felette az idő, és ez főként a grafikus engine-re értendő, de a sok év alatt kiforrt játékmenet és játékvilág azért megér egy próbát. Tehát aki ki szeretné próbálni a játékot az fáradjon erre az oldalra az ingyenes kulcsért és a letöltésért. Most viszont külön érdemes belépni a játékba hiszen az évforduló alatt olyan "ajándékokat" is kapnak a játékosok amikhez egyébként nehéz hozzájutni. A legérdekesebb talán az ingyenes Age of Conan béta kulcs, az ingyenesen játszók egyet kapnak, az előfizetésesek mindjárt kettőt. Az aktív előfizetők végleges ingyenes accountot kapnak, az ingyenesek pedig egy kiegészítőt 30 napra, egy játékbeli luxus villa kulcsát, és kapnak egy, eddig csak az előfizetésesek számára elérhető Mech lépegetőt is. Aki igényt tart ezekre a dolgokra csak annyit kell tennie hogy június végéig valamelyik pénteken beloginol a játékba. Az Age of Conan béta kulcsért simán megéri ;-)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)