Hirdetés

Anarchy Online kiegészítő

|

A srácok a Funcom-nál bejelentették, hogy gőzerővel dolgoznak a tavalyi év leghangosabb sikereket elért MMORPG-jének első kiegészítőjén, vagyis jön az Anarchy Online: Shadowlands! Az expanzióban rengeteg újítás helyet kap majd, például felturbózott grafikus effektek, tömérdek új tárgy, valamint két új helyszín. Ezekről egyelőre nem sokat tudni a nevükön kívül, az egyik Shadowland, míg a másik Jobe lebegő városa lesz. A program várhatóan 2002 utolsó negyedében lát napvilágot, de a készítők a pár hét múlva megrendezésre kerülő E3-on is megcsillantják a készülő alkotást. Egyéb részleteket a kiegészítőről itt találhattok.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)