Hirdetés

Anarchy Online: Lost Eden előrendelés indult

|

Minden idők talán legtöbb in-game tartalmával rendelkező MMORPG-je még tovább fejlődik: a Lost Eden segítségével eddig még sosem látott módon is MMO-zhatunk tovább

Hirdetés

Az Anarchy Online-t annak idején a FunCom 4 évnyi időszakra indította... Mivel ez több, mint 5 éve volt, így bátran állíthatjuk, hogy sikeres a játék, főleg az ingyenes konstrukciónak (is) köszönhetően. Most azonban a fizetős AO játékosok figyeljenek, ugyanis elindul az előrendelés a Lost Edenre. Az új kiterjesztés igencsak érdekes, leginkább PvP-t kedvelőknek hasznos újdonságokat hoz majd a játékba.

A háború tovább folytatódik Rubi-Káért a Klánok és az Omni között, azonban most már az űrben, Rubi-Ka körül keringő harci állomások segítségével (PvP az űrben)
Az eddig is jelen lévő alienek (Alien invasion) anyahajóiba is bebocsájtást nyerhetünk és ott kalandozhatunk tovább.
A háború eszközei tovább bővülnek rakétakilövőkkel, felfegyverzett tornyokkal, légicsapásokkal: a A Notum Wars háborúja új dimenziókba lép.
Tapasztalati pontjaidból adhatsz az egész planétára vonatkozó fejlesztési tervekhez, hogy minél erősebb fegyvereket fejleszthessen ki frakciód a háborúhoz, akár egy orbitális lézert, amellyel a felszínt lehet támadni.
Ülj be egy mechbe és légy mestere a PvP harc legújabb eszközének, amelyet az új tömeges PvP harcmezőkön használhatsz.
Természetesen ahogy megszokhattuk, rengeteg új fegyver és páncél jelenik majd meg a Lost Edennel, amely csak tovább növeli az oldalak közötti háború intenzítását.

A Lost Eden megjelenése 2006 december 13.-án várható, és akik december 12.-e előtt előrendelnek spéci, személyes battlemechet kapnak a játékban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)