Hirdetés

Anarchy Online - mégiscsak készül az új engine?

|

Néhány éve sűrűn érkeztek a hírek, de az utóbbi két évben semmi nem jött az új Anarchy Online engineről

Hirdetés

Erre Colin Cragg, a játék producere és igazgatója se szó, se beszéd egyszercsak kitett a fórumra hat új screenshotot az új engine képeiből - mind TIR-t a klánosok egyik fő városát mutatja.

A jatékosok reakciója nagyon pozitív, hiszen évek óta várják már ezt a ráncfelvarrást. Az Anarchy Online nemrég múlt 10 éves és még mindig az eredeti engine adja a grafikát alá, amely annak idején sem a legcsúcsabb volt - 10 év alatt pedig még kevésbé az. Én magam szívesen újra kezdenék Anarchy Onlineozni, hiszen még mindig az egyik legjobb mmo, ami csak létezik, azonban én is legfőképp az új engine- vártam/várom. Most ismét megcsillant a remény!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)