Hirdetés

Anarchy Online - új grafikus engine!

|

Az Anarchy Online-t legfőképp ingyenességéről és a játékban található hihetetlen mennyiségű tartalomról ismerik sokan – már keveset kell várni és kinézetére is büszke lesz!

Hirdetés

Több, mint hat éve, amikor elindult a játék, eredetileg 4 évre tervezték a történetet – a siker azonban arra kényszerítette a Funcomot, hogy tovább folytassa Rubi-ka sztoriját, ahol az Anarchy Online játszódik. Új fizetési modellek jelentek meg, bekerültek reklámok, egyre-másra jöttek a kiegészítők, az ingyenes tartalmi patchek: ma már lehet lépegetőnk, a guildeknek lehet városuk, amelyet alienek támadhatnak meg, akiknek hajóira szállva kell harcolnunk, minden játékosnak lehet saját boltja, ahol holmijait árulja, egyre több a küldetés (eredetileg véletlenül generált küldetésekkel működött a játék), egyre nagyobb a terep, a guildek háborúzhatnak egymás ellen bázisokat elfoglalva stb... A játékban hihetetlen mennyiségű tartalom (azaz content) található, az évek során felhasználó-barátsága is sokat fejlődött. Egy dolog azonban változatlan maradt: a grafikus engine, amely hat éve sem volt egy csúcsmodell, azonban mára a játék kétségtelenül legkorszerűtlenebb része lett, egyre többen gondolták azt, hogy nem is érdemes a játékot kipróbálni, mert „randa”. Érkezzék akkor az örömhír, készül az ÚJ Anarchy Online grafikus engine! A Funcom fejlesztői egy videón mutatják be az alfa állapotú motort, amely nem az Age of Conan alapjain készült, hanem kimondottan az AO-hoz fejlesztették. Valószínű Rubi-Ka ismét megtelik majd élettel ha kijön az új DirectX 9-es engine, amelynek érkezési időpontjáról sajnos egyelőre még nincs hír.

 


 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)