Hirdetés

Ancestors - az új játékmenet videóban mindenki egymást püföli

|

A most készülő RTS-ben lesznek lovagok, vikingek, és persze véres csaták is.

Hirdetés

Annak ellenére, hogy manapság már nagyon ritkán látni RTS címeket a piacon, azért még vannak olyan stúdiók, akik nem felejtették el ezt a műfajt. A Destructive Creations is egy ilyen csapat, és új játékuk olyan, mintha keresztezték volna a Mount & Blade-et a Total War szériával.

Hirdetés

Az Ancestors egy valós idejű stratégiai játék lesz, amiben megjelenéskor négy nép közül választhatunk, és történelmi események által inspirált kampányokat teljesíthetünk. Az Unreal Engine 4-gyel hajtott játék látványos ütközeteket ígér, ráadásul PC mellett Xbox One-ra is megjelenik, sőt, a legújabb gameplay trailerben is kontrolleres irányítás láthatunk.

A játék még nem kapott pontos megjelenési dátumot, egyelőre annyit tudni, hogy valamikor 2018-ban érkezik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)