Hirdetés

Ancestors Legacy - konzolokra is érkezik a történelmi RTS

|

Bő egy évvel a PC-s megjelenés után a konzolosok is tehetnek egy próbát a lengyel játékkal.

Hirdetés

A játék fejlesztői bejelentették, hogy az európai történetelemre fókuszáló stratégiai játékuk, az Ancestors Legacy nagyjából egy évvel a PC-s megjelenés után hamarosan a Microsoft és a Sony konzoljain is kipróbálható lesz.

Hirdetés

A Destructive Creations elmondása szerint a programot már a kezdetektől a konzolos irányítást figyelembe véve fejlesztették, a csapat pedig mostanra már úgy érzi, hogy kellően csiszolt lett a felhasználói élmény a nagyközönség számára. A taktikai játékmenetre ösztönző cím a PC-s verzióval egyenértékű formában, augusztus 13-án érkezik PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

A játékban a széles körben kedvelt vikingek mellett a germán, angolszász és a szláv történelembe is belekóstolhattok, az eltérő kampányok pedig bő 30 órás élményt kínálnak. Egyre kevesebb régi vágású RTS-sel találkozhatunk a piacon, így a műfaj kedvelőinek érdemes lehet tenni egy próbát az Ancestors Legacy-vel.

Akik lemaradtak volna a játékról, azok jelenleg féláron be is zsákolhatjátok azt a Steamen keresztül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)