Hirdetés

Ancestors Legacy - hamarosan konzolokra is megjelenik a középkori RTS

|

A Destructive Creations stratégiai játéka még idén nyáron elérhető lesz PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés

Tavaly mindannyiunk számára hatalmas meglepetés volt, hogy a korábban polgárpukkasztó céllal készült középszerű játékokról elhíresült Destructive Creations kifejezetten kiemelkedő alkotásokat is le tud tenni az asztalra, ha igazán odateszi magát. A középkorban játszódó Ancestors Legacy ugyan nem tökéletes, de még így is kellően nagy sikert aratott a PC-sek körében ahhoz, hogy hamarosan konzolokon is megjelenhessen.

Hirdetés

A Destructive Creations nemrég hivatalosan is bejelentette, hogy a Slipgate Ironworks csapatával karöltve (akiknek többek között olyan játékokat köszönhetünk, mint a Rise of the Triad remake-je vagy az Ion Maiden) még idén nyáron megjelenhet az Ancestors Legacy PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Egyelőre pontos dátumot sajnos nem tudni, illetve arról sem esik szó, hogy esetleg más platfom kilátásban van-e, de egyelőre örüljünk csak annak, hogy egy jól sikerült játék még több emberhez juthat el.

Ti kipróbáljátok majd konzolon az Ancestors Legacy-t? Vagy RTS csak PC-n jó?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)