Hirdetés

Ancestors: The Humankind Odyssey - minden, amit a játékról első körben tudni kell

|

A játék új előzetese elmagyarázza az alapokat. Nem lesz térkép, a felfedezés így különösen fontos.

Hirdetés

Az Ancestorsban évmilliókat utazunk vissza az időben, és egy majmot irányítva barangolhatjuk be az akkori világot.

Hirdetés

A természetben kell boldogulnunk, mindenféle segítség nélkül. A természetet önállóan fedezhetjük fel, minden hibából tanulhatunk. Támadásokkal nézhetünk szembe, egymásnak uszíthatunk más állatokat, aludni, inni és enni kell, sőt, a mi dolgunk lesz kitalálni, mi ehető és mi nem. Ha túl merészek vagyunk, ételmérgezés lehet a vége. Az Assassin's Creedért is felelős Patrice Désilets elmondta, hogy alapvetően a játékoson múlik minden, amíg a majmot életben tartja, azt csinál, amit akar. 

Ezt hamarosan még két videó követi, ami szintén az alapokkal foglalkozik. Az Ancestors: The Humankind Odyssey 2019 folyamán jelenik meg PS4-re, Xbox One-ra, és az Epic Games Store-on keresztül PC-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)