Hirdetés

Ancestors: The Humankind Odyssey - az Assassin's Creed atyjának új játéka

|

Patrice Désilets stúdiója, a Panache Digital Games bejelentette új játékát, amiben megint szerepet kap a múltba utazgatás.

Hirdetés

Patrice Désilets és a Ubisoft kapcsolata már rég megszakadt, az Assassin's Creedet megálmodó fiatalember azóta saját stúdiójával, a Panache Digital Gamesszel dolgozik.

Mint ma megtudtuk, az indie csapat első játéka az Ancestors: The Humankind Odyssey lesz, mely egy külső nézetes, epizódokra bontott, túlélős akció-kalandjáték. A Reboot Develop rendezvényen levetített előzetes az emberiség legnagyobb eredményeit és viszontagságait vette sorra, kezdve a Higgs-boson felfedezéssel, majd visszafelé haladva Charles Darwin születésén, a Wright testvérek repülőgép-feltalálásán, a keresztes hadjáratokon át egészen az őskorig, a kezdetleges, ember által megalkotott eszközökig. Sajnos ennél többet egyelőre nem tudunk, és mivel a stúdió jelenleg is toboroz, a megjelenés, de még a gameplay bemutató is messze van. A felütés maga nem rossz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)