Hirdetés

A játék atyja szerint a tesztelők egy része nem is próbálta ki az Ancestors: The Humankind Odyssey-t

|

Elég komoly vád ez, de úgy tűnik, a játék atyja valóban azt gondolja, hogy többek között ez állhatott az alacsony pontszámok mögött.

Hirdetés

Augusztus végén megérkezett PC-re az Ancestors: The Humankind Odyssey, amit az Assassin's Creed egyik megalkotója, Patrice Désilets és új csapata, a Panache Digital Games készített. Minket nem igazán nyűgözött le a kaland, és a szaksajtó sok más munkatársa is ezen a véleményen van, ez pedig a jelek szerint eléggé felháborította a játék atyját.

Hirdetés

Désilets nemrég a Reboot Develop Red nevű eseményen osztotta meg gondolatait az Ancestors nem túl erős szereplése kapcsán, és bizony bőven volt mondanivalója. Saját állítása szerint nagyobb számokhoz szokott (utalva ezzel valószínűleg a játék gyenge Metacritic-értékelésére), és az emberek azt várták, hogy egy 35 fős csapat egy olyan játékot rak majd le az asztalra, ami nagyon közel áll az Assassin's Creedhez, de szerinte ez lehetetlen.

Ezután azzal folytatta, hogy tudják, hogy néhány tesztelő valójában nem is játszott a játékkal. Désilets úgy gondolja, ez része az iparnak, ugyanis szerinte előfordul, hogy egy tesztelőnek egyszerűen nem jut elég ideje az összes játékra, és mivel az Ancestors nagyon más, néhányan inkább meg se próbálkoznak vele. Sőt, azt is tudja, hogy volt olyan, aki kitalált, a játékban nem is létező dolgokat említett meg a tesztjében. Konkrétumok nélkül persze ezt nem túlzottan egyszerű feladat ellenőrizni. 

Szerintek van abban valami, amit Désilets mond, vagy csak szimplán nem lett jó az Ancestors?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)