Hirdetés

Ancestors: The Humankind Odyssey - egészen különleges az Assassin's Creed atyjának új játéka

|

Néhányan már láthatták mozgás közben a Patrice Désilets alkotását, ami a jelek szerint elég érdekes játék lesz.

Hirdetés

Az már régóta nem titok, hogy a népszerű Assassin's Creed megalkotója új projekten dolgozik, amiről eddig még nem sokat tudunk. Azonban már vannak olyanok, akik láthattak ezt-azt a játékból, nekik köszönhetően pedig most kiderült néhány izgalmas részlet.

Hirdetés

Désilets a Reboot Develop 2018 konferencia keretén belül, zárt ajtók mögött mutatta meg a játékot, és elég érdekes dolgok szerepeltek a videóban. A VG247 beszámolója alapján úgy tűnik, elég nagy hangsúlyt kapnak majd az egymásra vadászó állatok, illetve a természet is, a bemutatóban pedig az is látható volt, ahogy a játékos egy majmot irányít.

A srácoknak köszönhetően pedig érkezett néhány kép is, amelyek nem túl jó minőségűek, de azért jól bemutatják a lényeget.

A fentiek alapján úgy tűnik, hogy Désilets csapata valami egészen különleges kalandon dolgozik, így kíváncsian várjuk az első hivatalos képeket és videókat a játékról. Nektek hogy tetszik eddig az Ancestors: The Humankind Odyssey?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)