Hirdetés

Ancestors: The Humankind tesztek - vissza a természethez

|

Ilyennek találta a sajtó az Assassin's Creed atyjának legújabb, az evolúciót szimuláló játékát.

Hirdetés

Aki úgy gondolta, hogy az őszi játékdömpingig kényelmesen hátradőlhet, az nagyot tévedett, hiszen ahogyan az augusztusi megjelenések listája is tanúsítja, a nyár végét olyan játékok veszik birtokukba, mint a Remedy-nél készült Control, a World of Warcraft Classic vagy éppen az Ancestors: The Humankind Odyssey. 

Hirdetés

Patrice Désilets felfedezésre és a természetre építő játéka az eddigi értékelések alapján megosztó lett: a PC-s változat 36 kritika alapján 70 ponton áll jelenleg a MetaCriticen. Volt, aki 4-eseket szórt rá, de akadt olyan is, aki 8-asokat, szóval nem egyöntetűek a vélemények azzal kapcsolatban, hogy megéri-e 40-50 órán keresztül elmerülni az evolúcióban. Íme a nagyok eddig közzétett pontszámai: 

Gamespot - 4/10
CGMagazine - 7/10
GamesRadar+ - 2.5/5
Hardcore Gamer - 8/10
PC Gamer - 58/100
Press Start - 5/10
Attack of the Fanboy - 4.5/5
Screen Rant - 4/5
GameStar [német] - 73/100
IGN.com - 7/10
Worth Playing - 8/10
Shacknews - 8/10
Cultured Vultures - 6.5/10
Wccftech - 5/10
OnlySP - 3/5
IGN Spain - 8/10
Eurogamer Italy - 7/10
Game Informer - 55/100

Természetesen mi is be fogunk számolni a saját élményeinkről, addig is áruljátok el, hogy ilyen pontokra számítottatok a játékkal kapcsolatban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)