Hirdetés

Ancestors: The Humankind Odyssey - bemutatkozik a játék fejlődési rendszere

|

Nem a megszokott szintlépésekkel fejlődünk majd, sokkal inkább a felfedezéseinkre épít a játék.

Hirdetés

Korábban már kaphattunk egy kis betekintést abba, hogy hogyan működik majd az Assassin's Creed atyjának legújabb, az evolúciót szimuláló játéka. Patrice Désilets most egy újabb videóban mesél arról, hogy mire számíthatunk majd az Ancestors: The Humankind Odyssey egyik legfontosabb aspektusától, az evolúciós rendszertől.

Hirdetés

A szerepjátékokból ismert szintlépést itt egy olyan rendszerrel helyettesítették, ami annak megfelelően ad neuron pontokat (ami nagyjából a tapasztalati pontok megfelelője), hogy miket fedezünk fel és ehhez milyen készségeinket használjuk. Ha mondjuk felfedezzük, hogy egy követ használhatunk ütésre, azután bemehetünk kvázi "az agyunkba" és a neuron pontot elkölthetjük egy képességre, például arra, hogy a követ el is tudjuk dobni. Désilets azt ígéri, hogy minden játékos a saját történetét írja majd azzal, hogy miket fedez fel; azáltal, hogy a játék semmit nem mond el nekünk, mindenre magunknak kell rájönnünk.

Lesznek generációs ugrások, melyek révén értelmet nyer az "evolúciós rendszer" kifejezés, ugyanis amit megtanulunk, azt az utódaink már felhasználják, felfedezéseink pedig az egész törzs fejlődésére szolgálnak. Azt, hogy milyen lesz az a faj, amivé továbbfejlődik a törzs, az határozza meg, hogy milyen döntéseket hozunk, milyen képességeinket használtuk, mikre jöttünk rá. 

Az Ancestors: The Humankind Odyssey augusztus 27-én jelenik meg PC-re az Epic Games Store-ban, PS4-en és Xbox One-on legkorábban decemberben játszhatjuk majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)