Hirdetés

Android konzolt fejleszt a Razer

|

Egy érdekes mikrokonzollal készül a főleg prémium kategóriás perifériáiról ismert cég. Az Android TV alapú eszköz lehet a mobil játékosok új legjobb barátja.

Hirdetés

A Razer ma bejelentette, hogy egy teljesen új mikrokonzollal készül, melyet a tévére kötve zenéket, filmeket, és természetesen Androidos játékokat is fogyaszthatunk. A kütyü gyárilag támogatja a hangvezérlést és még mobilunkkal is távirányíthatjuk.

“Ez a jövő konzolja” - nyilatkozta Min-Liang Tan, a Razer társalapítója és vezérigazgatója. “A Google hihetetlen Android TV platformjára épülő Razer mikrokonzol nem csak hardcore és casual játékokra, de a zenehallgatásra, filmnézésre és egyéb szórakoztató és közösségi alkalmazások futtatására is alkalmas, elérhető áru eszköz.” Ez utóbbit valószínűleg nem magyar pénztárcákhoz mérte, mindenesetre az ötlet még jól is elsülhet.

Miután több félresikerült próbálkozást is láttunk már, őszintén reménykedünk, hogy ez bejön. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)