Hirdetés

Elhunyt Andy O'Neil, a Bluepoint Games egyik alapítója

|

Olyan játékok fejlesztéséből vette ki a részét, mint a Shadow of the Colossus remake vagy a Metroid Prime-ok.

Hirdetés

A 2006-ban megalapított Bluepoint Games az újrakeverések mestere. A fejlesztők eddigi pályafutásuk során elkészítették a God of War Collectiont, tőlük kaptuk többek között az Uncharted: The Nathan Drake Collectiont, a Gravity Rush Remasteredöt, és a Shadow of the Colossus remake-ért is ők feleltek. 

Hirdetés

Imádjuk minden projektjüket, különleges, amit csinálnak, és csak hálásak lehetünk nekik. Örök hálával tartozunk Andy O'Neilnek is, aki a Bluepoint egyik alapítója volt, és a napokban, 47 éves korában váratlanul elhunyt. A hivatalos közlemény szerint Andy kulcsfontosságú szerepet töltött be a csapat életében, és kiváló mérnöki készségei nélkül nem juthattak volna el egy apró, kétfős stúdiótól oda, ahol most tartanak. Soha nem félt a kihívásoktól, bonyolult projektekbe vágott bele és felülszárnyalta a várakozásokat. 

Részt vett az összes bluepointos cím megalkotásában, valamint a Metroid Prime vezető programozója is ő volt. Hozzájárulása a játékiparhoz soha nem fog feledésbe merülni. Nyugodjék békében! 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)