Hirdetés

Anélkül próbálhatod ki ingyen a Resident Evil Village-et, hogy bármit is le kellene töltened

|

Új technológia segítségével adta ki a Resident Evil Village demóját a Capcom.

Hirdetés

Várnunk kell még, mire a felhő alapú technológiák olyan szintre fejlődnek, hogy nem fogjuk látni a különbséget a streamelt és a helyben futtatott játékok között, de jelenlegi formájukban ha maximális élményt nem is nyújtanak, arra jók, hogy kipróbáljunk olyan játékokat, amiket a gépünk már nem vinne, vagy várakozás nélkül nézzünk bele egy-egy támogatott címbe.

A Google Immersive Stream technológiáját használva (ez hajtja a Stadiát is) a Capcom megalkotott egy demót a Resident Evil Village-hez, amit egy kattintással elindíthatunk.

Hirdetés

Még csak PC sem kell az 1080p-ben futó, de HDR nélküli élményhez, telefonon és táblagépen is elindul, és támogatja az érintőképernyős irányítást, valamint az egerek és billentyűzetek, illetve kontrollerek használatát. Legalább 10 Mbps sebességű internetkapcsolat kell hozzá. Annyi megkötés van, hogy csak azokból az országokból lehet elérni, ahol a Stadiát is, de Magyarország szerencsére pont ilyen.

Tartalmát tekintve ugyanazt kínálja, mint a korábbi demók, megnézhetjük a falu és a kastély egy-egy szeletét. Ha kedvet kaptatok hozzá, a Capcom hivatalos oldalán indíthatjátok el.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)