Hirdetés

Gyengül a Dead Space széria ereje

|

Ugyan a legtöbb brit még mindig inkább a Dead Space 3-ra költött, az új rész már kevésbé szerepel annyira jól, mint elődje.

Hirdetés

Tény, hogy a Dead Space 3 az év eddigi legnagyobb eladási számait hozta (a brit eladási listák szerint), ugyanakkor nem árt megnézni, hogy hogyan teljesít az előző epizódhoz képest. A Dead Space 2 26,6 százalékkal jobban fogyott az első héten, mint a folytatás, dacára annak, hogy a legújabb rész sem sikerült rosszul. Úgy tűnik, hogy az akcióorientáltabb játékmenet nem jött be a régi rajongóknak.

Az sem érdektelen adat, hogy a Dead Space 3 Xbox 360-as változata az összplatform eladás 65 százalékát, a PS3-as verzió 31 százalékát, míg a PC-seknek szánt kiadás az eladásoknak csak 4 százalékát (!) teszi ki. Utóbbi platformra pont ekkora százalékban vásárolták meg a játék második részét is, de akkor 56 és 40 százalékon osztozott az X360 és a PS3. Ettől függetlenül még mindig az EA űr-horrorja tartja a csúcsot, nem sokkal maga mögött hagyva a Fifa 13-at és a Call of Duty: Black Ops II-t

1. Dead Space 3 (EA)

2. FIFA 13 (EA)

3. Call of Duty: Black Ops 2 (Activision)

4. Far Cry 3 (Ubisoft)

5. Hitman HD Trilogy (Square Enix)

6. Ni No Kuni: Wrath of the White Witch (Namco Bandai)

7. Need for Speed: Most Wanted (EA)

8. Just Dance 4 (Ubisoft)

9. Hitman Absolution (Square Enix)

10. Sonic & All-Stars Racing Transformed (Sega)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)