Hirdetés

Angry Birds Epic - megjött az első trailer

|

Nekünk ugyan még várnunk kell egy kicsit, a világ számos pontján már pörgetik a legújabb Angry Birdsöt. Kaptunk is egy trailert, hogy tudjuk, mire számítsunk.

Hirdetés

A Rovio új Angry Birds játéka nem a megszokott sémát követi. A ismerős játékmenet helyett egy körökre osztott szerepjátékot kapunk, amelyben komoly szerephez jut a kraftolás is.

Kanada, Új-Zéland és Ausztrália gamerei már örülhetnek, az ottani App Store-ból ugyanis már letölthető az Angry Birds Epic. A hamarosan hozzánk is megérkező játék a későbbiekben Androidon és Windows Phone 8-on is elérhető lesz, konkrét dátumokkal azonban egyelőre nem szolgált a stúdió.

A craftolás segítségével különféle tárgyakkal, páncélokkal és fegyverekkel szerelhetjük fel tollas seregünket. Természetesen úton-útfélen lehetőségünk lesz egy kis előnyt kovácsolni a mikrotranzakciók segítségével, de remélhetőleg az így feloldható megoldások nem lesznek túl tolakodóak.

Nektek hogy tetszik, kipróbáljátok majd?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)