Hirdetés

Angry Birds: Space - A második teaser

|

A Rovio folytatja marketing hadjáratát és szám szerint a második nyúlfarknyi előzetessel készíti elő az Angry Birds: Space megjelenését.

Hirdetés

Dühös madarak. Szerencséjük volt már évszakokhoz, ünnepekhez, tradíciókhoz, papagájos mozifilmhez, egyetlen területet nem hódítottak még el: a nagybetűs űrt.

Március 22. napján kerül kiadásra az Angry Birds soron következő fejezete, melyről nem voltak még hajlandók elárulni semmilyen hivatalos részletet, erre egészen március nyolcadikáig kell várnunk. Ha hinni lehet az előzetes pletykáknak, új madárfajokat, ellenfeleket, új helyszínt és egyúttal a helyszínhez tartozó egyedi fizikát is kapunk, de a teljes frissítések és tulajdonságok sorát csak március elején ismerjük meg.

Az Angry Birds: Space második ízelítője már elérhető és megtekinthető:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)