Hirdetés

Angry Birds - speciális animáció a holnapi Freddie for a Day számára

|

Freddie for a Day - egy különleges nap, amikor Freddie Mercury születésnapját ünneplik és egy AIDS ellenes segély javára gyüjtenek. S mindez holnap lesz.

Hirdetés

Rólam mindenki tudja, hogy számomra millió kiváló énekes között is Freddie volt a legeslegnagyobb (Freddie, hiányzol!), így személyesen is öröm számomra ezt a hírt megírni.

Minden bizonnyal a finn Rovio fejlesztői és vezetősége is nagyon nagy hívei és rajongói mind a Queen zenéjének, mind Freddie Mercurynak, ileltve az AIDS elleni harcnak, hiszen egy speciális Angry Birds animációval csatlakoztak a holnapi Freddie for a Day akcióhoz. A Freddie for a Day fesztivál Londonban, Tokyoban, Manfredoniában is zajlik majd, és a Rovio mellett olyan "kis" név is támogatja, mint például a Renault. Reméljük, előbb-utóbb Magyarországra is elér majd az AIDS ellen harcoló The Mercury Phoenix Thrust rendezvénye - addig is lássuk, mit alkottak az Angry Birds-ös srácok a témában.

 

Aki nem ismerné az animáció alatti dalt:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)