Hirdetés

Angry Birds: Star Wars - itt repül R2D2 és C-3PO

|

Lassan mindenkiben körvonalazódik, hogyan is néz ki játékközben az új Angry Birds, de hogy hogy férnek bele a droidok, amiket kerestünk?

Hirdetés

Biztos nem én vagyok az egyetlen, akinek néha kedve lett volna 3PO-t katapulttal röptetni. Nos ha nem is katapulttal, egy csúzlival kilőhetjük a látottak alapján, sőt R2 is disznóvadászatra indul majd az Angry Birds: Star Wars-ban. Ahogy Lukenak és Leianak, úgy a droid duónak is megvannak a saját különleges képességeik, amiket a lenti videóban bevetés közben láthattok. Két dolog biztos: TIE Fighter formájú malacok fognak hullani, és 3PO darabokban fogja végezni, mint általában.

Az Angry Birds: Star Wars november 8-án érkezik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)