Hirdetés

Angry Birds: Star Wars - jövő hónapban érkezik PC-re

|

Ahogy a többi, úgy a Star Wars univerzum madarai is berepülnek PC-re.

Hirdetés

„Ez a legjobb Angry Birds játék, amit valaha csináltunk.” – nyilatkozta Peter Vesterbacka a Roviotól. A karácsony előtt érkező Angry Birds: Star Wars PC-re is megérkezik, ráadásul előbb, mint az iOS és Android változatok. Természetesen a játék mellett akciófigurák, plüssjátékok is felbukkannak majd a játékboltok kirakataiban.

Bár a fejlesztők nagyon bíznak a Star Wars stílusú Angry Birds sikerében, azért sokan ráncolják a szemöldöküket, ha szóba kerül a Luke Skywalkernek álcázott piros madár létezése. Nemsokára kiderül, hogy sül el az újdonság, hiszen november 6.-ától már játszható a PC-s kiadás, iOS-re és Androidra pedig november 8.-án érkezik majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)