Hirdetés

Angry Birds: Star Wars - Luke és Leia akcióban

|

Nem sok elképzelésünk volt arról, hogy a Rovio hogyan mossa össze a két univerzumot, de a most érkezett trailer közelebb juttat minket ennek megértéséhez.

Hirdetés

Az Angry Birds: Star Wars tartogathat meglepetéseket számunkra annak ellenére is, hogy rettenetesen unjuk a szériát.

Mert valljuk be: az Angry Birds sorozat első három része (alapjáték, Seasons, Rio) után új élményt csak a Space tudott nyújatni, a Star Wars viszont - az eddig látottak alapján - visszatért a gyökerekhez. Amik érdekesek lesznek, azok a madarak különleges képességei és a pályaelemek tulajdonságai, viselkedése. A korábbi részekben a disznókra bonthattunk egy egész erődöt. Most rájuk boríthatunk egy AT-AT-t. Nem szeretném lelőni az összes poént (amiből egyelőre nincs sok...), a november nyolcadikai megjelenéskor minden kiderül, addig meg ízlelgessük ezt a videót.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)