Hirdetés

Angry Birds: Star Wars - Traileren Han és Chewie

|

A Rovio folyamatosan videókkal bombázza tetemes rajongói bázisát, hiszen november nyolcadikán végre elrajtol az Angry Birds: Star Wars.

Hirdetés

A dühös madarak újra visszatértek, de agresszivitásukat ezúttal a Star Wars univerzum legismertebb alakjainak bőrébe bújva vezetik le a Darth Vader csapatát erősíti malacokon. A legújabb, valószínűleg utolsó előzetesen bevetés közben láthatjuk tollas kedvenceinket, akiket felettébb átjár az erő - és még Han, valamint Chewie madarak is bemutatkoznak. Az Angry Birds: Star Wars november nyolcadikán jelenik meg PC-re és szinte minden platformra a mosógépet is beleértve. A madarak legyenek veletek!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)