Hirdetés

Angry Birds Trilogy - Launch trailer

|

Még a különc fejezetnek számító Bad Piggies előtt a Rovio kiadja három platformra is dobozos formában az eddigi Angry Birds részeket.

Hirdetés

Az Angry Birds Trilogy megkapta a megjelenést ünneplő trailerét, mely az eddigi előzetesekkel szemben élőszereplős. A dühös madarakba szinte az élet minden területében beleütközünk, most éppen PlayStation 3-ra, Xbox 360-ra és Nintendo 3DS-re kapjuk kézhez az Angry Birds Trilogy című dobozos gyűjteményt. A kiadásban az Angry Birds, az Angry Birds Seasons és az Angry Birds Rio kapott helyet, extra átvezetőkkel és plusz tartalmakkal, HD-felbontással megspékelve. Az alábbi mozgóképben a dühös madarak megpróbálják átvenni az uralmat egy kertvároska felett...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)