Hirdetés

YouTube - Angry Joe és a sikeres csaták a vasszigor ellen

|

A YouTube játékosainak ügyeletes megmondóembere nem hagyja magát: egy új videóban elmondja, miként vette fel a harcot a YouTube új szabályaival szemben.

Hirdetés

Soha nem látott felháborodás övezte a YouTube újonnan bevezetett copyright szabályait, miután az új rendszer bevezetését követően rengeteg felhasználó (köztük ismert YouTube műsorgyárosok) veszítette el a bevételének jelentős részét azzal, hogy a videóik szépen kikerültek a rendszerből. 

A sokak által kedvelt Angry Joe is több, mint 60 videóval lett szegényebb, de legújabb videójában elárulta, hogy miként sikerült ezt a számot 30 alá szorítani. A kritikus elmondása szerint a Content ID problémákat egyszerűen úgy oldotta meg, hogy vitába szállt a videókat letiltó cégekkel. Ha a harmadik fél nem válaszolt a panaszra, akkor a tiltást automatikusan fel kellett oldani és mivel rengeteg cég válaszra sem méltatta, nem volt nehéz a tiltások több, mint felétől megszabadulni.

Azonban Angry Joe azt is hozzátette, hogy nem mindenki hagyta szó nélkül a panaszt. Sokan örömmel engedtek a kérésnek, de előfordultak kevésbé megértő vitapartnerek is, akiket Joe következésképpen azonnal bojkottálni kezdett.

Ti mit gondoltok erről?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)