Hirdetés

Animációs trailerrel hangolódhatunk az Outriders megjelenésére

|

Emellett a fejlesztők nyilatkoztak többek között a demó népszerűségéről is.

Hirdetés

Február végén érkezett meg az Outriders kipróbálható változata, amelyre rengetegen csaptak le azonnal - köztük mi is, a demó tapasztalatairól pedig egy kimerítő cikkben olvashattok. A Bulletstorm játékokat is fejlesztő People Can Fly loot shootere kellően szórakoztatónak és nehéznek ígérkezik a játék első három órája alapján, amelybe ti is bármikor belekóstolhattok, de ha még mindig vacilláltok, akkor mutatunk egy különleges előzetest, ami meghozhatja a kedveteket. 

Hirdetés

Az alábbi trailer a játék lore-járól mesél, míg az Outriders fejlesztői a PlayStation Blogon tették ugyanezt, csak éppen a demó népszerűsége kapcsán. A People Can Fly kreatív igazgatója, Bartek Kmita elárulta, hogy több mint kétmillió letöltéssel büszkélkedhetnek már, amelyhez igazi érzelmi hullámvasút is társult, ugyanis bár izgatottak voltak amiatt, hogy ennyien akartak játszani a kipróbálható verzióval, ezt mégis egy rövid pánik követte, amikor a szerverek nem bírták a terhelést. Kmita szerint sokat tanultak a visszajelzésekből, és olyan dolgok javítására fókuszálnak a megjelenésig hátralévő időben, mint a motion blur és a kamerarángás. 

Az Outriders megjelenése április elsején várható PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra, Xbox Series S-re/X-re és Google Stadiára. Ti próbáltátok már a demót?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)