Hirdetés

Most még boldogabb lehet a nagymama, aki 3500 órát tett bele az Animal Crossingba

|

A 87 éves hölgy négy éven keresztül minden nap játszott a 3DS-en, unokája tavaly osztotta meg a történetét a Twitteren, amire a Nintendo is felfigyelhetett.

Hirdetés

Valószínűleg sokunk életében van olyan játék, amiről jobb, ha nem tudjuk, hogy hány óránkat áldoztuk rá az életünkből (igen, rád nézek Witcher 3), és miért lenne ez alól kivétel az idősebb generáció. Időről időre mi is beszámolunk játékos nagymamákról és nagypapákról, akik szerint a videojátékok egyáltalán nem fiatalabbak múló hóbortjai. Így van ezzel a 88 éves Audrey is, aki az Animal Crossing: New Leaf nagy rajongója, olyannyira, hogy arra még a Nintendo is felfigyelhetett.

Hirdetés

Paul Hubans a Twitteren osztott meg egy képet, egy kedves kis történet kíséretében, miszerint nagymamája 4 éven keresztül minden nap játszott a játékkal. A sokat nyüstölt 3DS végül elromlott és Hubans, miközben a régi gépről az újra költöztette az adatokat, rábukkant a statisztikára, ami nagymamája játszási szokásait mutatta:

A bejegyzés nagyon felkapott lett, több millióan látták és majdnem 30 ezren osztották meg. Audrey már nagyon várja a New Horizons megjelenését, így Paul most egy Switchre gyűjt, hogy a nagymamája a legújabb játékot is kipróbálhassa. Képzelhetitek a meglepetését, amikor a minap belefutott egy képbe, ami a játék egyik karakterét, Audie-t ábrázolja. Érdekesség, hogy ezen a néven játszik Audrey a New Leafben.

A Nintendo ugyan nem erősítette meg, hogy tiszteletadásról lenne szó, de ha nem az, akkor ez egy igen furcsa véletlen, ami valószínűleg nagyon boldoggá tesz majd egy nagymamát. Mivel a tweet nagy figyelmet kapott, így jó esély van rá, hogy a Nintendónál is belefutottak, nem is beszélve arról, hogy a cég már korábban is kedveskedett egy játékukat kedvelő nagyinak. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)