Hirdetés

Anime ihletésű is lehet a következő Need For Speed?

|

Egyes pletykák szerint a Need For Speed-sorozat következő része sokat merít majd a japán animáció jellegzetes stílusjegyeiből.

Hirdetés

A Need For Speed a kétezres évek egyik legnépszerűbb autós sorozata volt, de az utóbbi években valahogy egyik epizódnak sem sikerült olyan átütő sikert elérnie, mint a ma már klasszikusnak számító Underground vagy Most Wanted.

Ennek ellenére az Electronic Arts időről időre újra megpróbál kihozni valamit a franchise-ból, most pedig ha hihetünk a legújabb pletykáknak (amiken mostanában még nehéz kiigazodni, és ne is vegyétek készpénznek), akkor egy elég merész ötletet fog megpróbálni a Criterion a várhatóan jövőre érkező új alkotásában.

Hirdetés

Jeff Grubb, a VentureBeat egyik szerzője gyakran rukkol elő mindenféle pletykákkal és belsős információkkal, a Grubbsnax című műsorának legújabb epizódjában például arról beszélt, hogy a következő Need For Speed egy saját vizuális stílust fog majd követni:

"Fotorealisztikus lesz, de ugyanakkor anime elemek is lesznek benne. Tudjátok, vannak azok a reklámok, ahol az autó furikázik a városban, de mellett rajzfilmszerű lángcsóvák röpködnek ki belőle? Nagyjából ezt a fajta stílust célozták meg."

Grubb arról is beszélt, hogy a játék egy kitalált városban, Lake Shore City-ben játszódik majd, amely leginkább Chicagóra emlékeztet majd, ez pedig már csak azért is érdekes, mert a legutóbbi pletykák még arról szóltak, hogy Miami lesz a helyszín. Ugye eredetileg arról volt szó, hogy idén érkezik majd a játék, viszont a közelmúltban kiderült, hogy az EA jövőre csúsztatta a megjelenést, hogy a Criterion be tudjon segíteni Dice csapatának a Battlefield 2042 kijavításában.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)