Hirdetés

AnimeCon '08 - Beszámoló a helyszínről

|

Japánból indult és az egész világot meghódította a modern keleti kultúra két zászlóshajója, az anime és a manga.

Hirdetés

Ami Hirohito-nak nem sikerült, azt most a manga és az anime viszi véghez, hisz nincs ma már olyan pontja a világnak, ahol ne ismernék és rajonganának az efféle ábrázolásmódért és kultúráért, ezzel egy különös "világhatalmi státuszt" adva Japánnak. Nem is kell hát meglepődi azon, hogy a magyarországi AnimeCon '08 rendezvényén kilométeres sorok tekeregtek a bejárat előtt -és most nem sokat tévedek-, az ennek helyt adó PECSA épületében pedig fanatikusok és műkedvelők is megtalálták számításaikat, legyen az egy kis virtuális verekedés, vagy a minden apró részletre odafigyelő hasonmásverseny. Az AnimeCon '08-ró Sophiaso és Mayer jelentkezik.

 

animecon-gstv.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)