Hirdetés

Animekarácsony - odavagyok mangáért!

|

Újfent megrendezésre kerül az Animekarácsony, ahol a japán kultúra, a sci-fi, a fantasy és a videojátékok rajongói egy egész napot szentelhetnek kedvenc időtöltésüknek.

Hirdetés

Idén, december 10-én ismét megnyitja kapuit a Mangafan csapata által szervezett Animekarácsony, hogy az ünnepi ajándékvásárlás közben izgalmas versenyekkel, konzolos játékokkal és egyéb szórakoztató programokkal hevítse fel a kedélyeket a fogvacogtató hidegben is.



A már negyedik éve megrendezésre kerülő rendezvény lehetőséget biztosít a japán kultúra iránt érdeklődőknek arra, hogy a távol-keleti ország mindennapjait testközelből megismerjék. A rendezvény látogatói között laikusok ugyanúgy előfordulnak, mint a téma legvadabb szélsőségeire is nyitott, sokat megélt rajongók, akik az egész napos élménybörze folyamán számos programból válogathatnak: konzolos játékok, rajz, karaoke, DDR, AMV, fanfiction, valamint a nap csúcspontjának tekinthető cosplayverseny a Cosplay.hu szervezésében.



Helyszín:
Budapest, Hungexpo - K, K konferencia és E épület
Dátum: 2011. december 10.
Nyitva tartás: szombat 10:00-tól 20:00-ig
Belépõ ára: 1000 Ft mely 100%-ban levásárolható!
Részletek és további információk a mondocon.hu weboldalon

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)