Hirdetés

Aniston mélyponton? - Hippi túra Ismertető

|

Cseberből vederbe történet, melyben egy átlagos amerikai pár a hippi mozgalommal fonódik össze testben és lélekben. Bonyodalom pipa, színészek pipa, de mintha egy cseppet sótlan lenne.

Hirdetés

Ha csak a címre fókuszálok, akkor legalább egy mocskos drogos kalandot vártam volna el, ha a Wanderlust-ot is figyelembe veszem, akkor még ennél is többet. Ehelyett a már félelmetesen ismeretlen nevű rendező Aniston természettel való egyesülését, és farkak panoráma kiállítását nyújtja, néhány hippinek csúfolt kreténnel. Ezt mondják viccesnek? Akkor én talán egy másik bolygón élek.

Szokásos nagyvárosi párocska (Paul Rudd, Jennifer Aniston) indítja lakásvásárlással az egész miskulanciát, mely ebben a közegben unalmas, és szokásos, de kevésbé természetközpontú lenne, mint a hippikommuna között eltöltött tetemes játékidő. Sorszerű módon egyik főszereplőnk elveszti állását, másik pedig meg sem kapja, így kényszerülnek a férj ölnivaló testvéréhez, akinél a megszoksz, vagy megszöksz örökérvényű feltétel képezi az aranyszabályt.

Az ismertető folytatása ide kattintva olvasható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)