Hirdetés

Anna - Extended Edition - a 2017/06-os GameStar teljes játéka

|

Megoldásra váró fejtörők és egy elhagyatott, félelmetes helyszín - a 2017/06-os GameStar magazin teljes játéka egy kis egészséges rettegéssel segíti a nyárkezdést.

Hirdetés

Számos remek, atmoszférikus horrorjátékot ismerünk, amelyben nem az a cél, hogy a ránk törő rondaságokat halomra lőjük, hanem hogy ügyességünkkel és éleslátásunkkal túljárjunk a minket riogató lény eszén. Az Anna is ezek közé tartozik, ráadásul egyből a felújított verziót adjuk ajándékba a 2017/06-os GameStar magazin mellé.

A játék során egy, az olasz hegységekben lévő, elhagyatott szélmalomba visz utunk, ahol a játék névadója, Anna mindenféle szörnyű kihívás elé állít minket, hogy aztán a megszerzett nyomok alapján összerakhassuk főhősünk sötét múltját. Ez a kaland nem egy vidám, hétvégi kiruccanás lesz, ne tévesszen meg senkit a mediterrán hangulat.

Sok múlik azon is, hogyan viselkedünk adott helyzetben, még a pályán is módosíthatják döntéseink, így akár olyan nyomokra bukkanhatunk, amelyeket egyébként nem vettünk volna észre. Persze megbolondulni sem olyan nehéz Anna játszóterén, és higgyétek el, nem egy kellemes élmény az olasz hegyek közt szépen lassan begolyózni. A játéknak nyolc lehetséges befejezése van, így akár többször is neki lehet futni a horrorkalandnak.

Az Extended Edition egyébként számos újdonsággal kiegészíti az alapjátékot, így többek között változatosabb környezetet, javított kezelőfelületet, szebb grafikát, illetve több fejtörőt és játékórát kínál a rettegni vágyóknak. Az Anna - Extended Edition nem igényel egy erőművet, a futtatásához bőven elegendő egy Dual-Core processzor, 2 GB RAM, minimum Shader model 3-as videokártya és 850 MB lemezterület. Erre nem lehet panasz.

A játék aktiválásához internetkapcsolat kell, a kód beváltása a már megszokott módon zajlik: Megkeresitek a magazinban található kódot, majd azt az adott lapszámnál beváltjátok a GameStar Plus oldalon. A "Teljes játék" menüponton belül található "Aktiválás"-ra kattintva jelenik meg a kód, amit innen kimásolva, majd Steamen belül a "Játékok" menüpontban lévő "Termék aktiválása a Steamen" menüpont megfelelő mezőjébe beillesztve szerezhettek meg.

A GameStar 2017/06-os számát péntektől találjátok meg az újságárusoknál. Anna vár titeket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)