Hirdetés

Anno 1404 bejelentve!

|

A Ubisoft tartotta magát ígéretéhez, és újabb játékot leplezett le, mégpedig a népszerű Anno széria folytatását.

Hirdetés

Német piacra német játékot. Ez a Ubisoft Deutshland új szlogenje, ami mögött nem bújtatott nacionalizmus rejlik, hanem a német játékosok sajátos ízlésének fokozottabb figyelembevétele. Van ráció a dologban, hiszen az egyik legnagyobb európai piacról van szó, főleg pc-s játékok tekintetében. A Related Designs által fejlesztett Anno 1404 pedig a legteljesebb mértékben az ő ízlésük szerint készül.

Anno 1404 - 5. kp Anno 1404 - 4. kp Anno 1404 - 3. kp Anno 1404 - 2. kp Anno 1404 - 1. kp



A a 15. század elején kezdődő játékban a mesés Kelet felfedezésében lesz részünk. Egy fejlett és erős kultúra szomszédságában telepedhetünk meg, diplomáciai kapcsolatokat építhetünk ki, kereskedhetünk, s átvehetjük szomszédunk technológiai újításait.
Az Anno 1701-ben megcsodált grafikus motor további csinosítása, átdolgozott kezelőfelület, hosszadalmas egyjátékos kampány, számos ponton módosítható szabad játék, s erős közösségi támogatás jellemzi az új részt.
Megjelenés 2009. márciusában, PC-re.
A német nyelvű trailert megtekinthetitek a hivatalos oldalon.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)