Hirdetés

Anno 1404 - Már lehet jelentkezni a bétára!

|

A szemkápráztatóan szépre sikeredett negyedik Anno epizód bétatesztje a tervek szerint jövő januárban indul.

Hirdetés

Habár a csatározások is szerepet kaptak, az Anno széria sosem erre helyezett elsősorban hangsúlyt. Egy kolónia felvirágoztatása, az infrastruktúra és a működő gazdaság feltételeinek megteremtése, a kereskedelem és a diplomácia jelentette mindig, s jelenti most is a sorozat esszenciáját, és elsődleges vonzerejét. Arról nem is szólva, hogy milyen szép lett a víz, illetve hány fázison keresztül épülnek fel a gigantikus méretű épületek (katedrálisok, erődök, stb.)

Anno 1404 - 3. kp Anno 1404 - 14. kp



Az Anno 1404 a misztikus és egzotikus Kelettel ismerteti meg a játékost, bár az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy a The Settlers: Rise of an Empire kiegészítője, a The Eastern Realm mintájára az arab, a mogul és a hindu kultúra jegyei, továbbá találmányai köszönnek vissza. Távolabbra egyelőre nem merészkedhetünk. Talán majd egy későbbi kiegészítőben. Apropó találmányok, fejletlenebb európaiként létfontosságú, hogy baráti viszonyt alakítsunk ki szomszédainkkal, hogy átvehessük technológiájukat népünk boldogulása érdekében.

Anno 1404 - 2. kp Anno 1404 - 1. kp



Mielőtt a következő hír taglalására ugornék, gyorsan elmormogom az orrom alatt, hogy a Ubisoft már nagy nagy szeretettel várja a bétázni vágyó jelentkezőket (angol és/vagy német nyelv ismerete előny). A szerencsés kiválasztottak már januárban belekóstolhatnak abba, amire a többieknek a tervek szerint 2009. márciusában lesz lehetőségük. Ekkorra időzítik ugyanis az Anno 1404 megjelenését.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)