Hirdetés

Anno 1404 - Tutorial videó hegyek

|

Volt szerencsénk megkaparintani az Anno 1404 három fejtágító és kedvcsináló tutorial videóját. Birodalomépítésre készülj!

Hirdetés

Abban szerintem megegyezhetünk, hogy az Anno sorozat kissé kilóg az RTS-ek sorából. Azzal, hogy a középpontba a városépítést és a fejÅ‘dést helyezi inkább hajaz valami féle középkori SimCity megoldásra, mint a folyamatos kitermelés és egységgyártás klasszikusaira, amiben egyetlen cél a másik legyűrése. És pont ezért a tulajdonságáért lehet szeretni.

A sorozat soron következÅ‘ részeként az Anno 1404 is a jól bevált játékmenetet viszi tovább, egy-két érdekes fícsörrel megbolondítva, s természetesen a kor követelményeinek megfelelÅ‘ grafikával, amit már az Anno 1404 demóban is kipróbálhattunk és megcsodálhattunk. Városunk lakossága ezúttal négy civilizációs fázison keresztül érhet a csúcsra, amely fázisok alapvetÅ‘en határozzák majd meg városunk arculatát -ahogyan azt megszokhattuk. Az 1701-hez képest viszont a Related Design srácai ezt most úgy oldották meg, hogy míg a magasabb státuszú polgárok a város belsejében laknak, addig lefelé haladva a ranglétrán a többi lakosok egyre szorulnak ki a peremkerületekbe. Ezáltal városaink még élethűbbé válnak. Új népcsoportként az arabok is bekerültek a játékba, akikkel -a fejlesztÅ‘k elmondásai szerint- mindig érdemes lesz jóban lenni az egyedi technológiák és a hatalmas mennyiségű édesség reményében. De persze ha arra kerül a sor, bizony fegyverkezni is kell majd, amihez többek között számtalan védelmi erÅ‘dítmény és feljavított csapatmozgás is dukál. Tudom ezeket onnan, hogy végignéztem az összes exkluzív Anno 1404 tutorial videót, amit most nektek is feltöltöttünk a GSTV oldalára. ErÅ‘sen ajánlott!

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)