Hirdetés

Anno 1404 - UbiSoft Press Conference

|

A UbiSoft német divíziója, a Related Designs Lipcsében leplezte le az Anno 1404-et, mely új kedvcsinálóval jelentkezett.

Hirdetés

A UbiSoft Lipcse előtt hatalmas bejelentést harangozott be, aztán "csak" egy Anno 1404-et kaptunk, ami az előzetes videó alapján grafikailag nagyon odaver, így hát ha a játékmenet és egyensúly is klappolni fog, akkor valószínűleg kellemes kikapcsolódást nyújthat a Related Designs produktuma, melyről egyelőre annyit tudunk, hogy a 15. században játszódik, valahol keleten. Szomszédainkkal diplomáciai kapcsolatokat ápolhatunk, kereskedhetünk és persze csatározhatunk is. A bemutatkozó videó után a UbiSoft konferenciáján bemutatott jelenetek is kiszivárogtak.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)