Hirdetés

Anno 1800 - Epic Games Store-exkluzív lesz, de csak a megjelenés után

|

Kicsivel több mint két héttel a megjelenés előtt döntöttek így, de van egy érdekes csavar is a történetben.

Hirdetés

Nemrég a Ubisoft bejelentette, hogy a korábbi tervekkel ellentétben hamarosan érkező stratégiai játékuk, az Anno 1800 Epic Games Store-exkluzív cím lesz.

Hirdetés

A jelek szerint a kiadó cseppet sem fél attól a felzúdulástól, ami a Metro Exodus esetében övezte az ehhez hasonló döntést. Most azért persze fontos leszögezni, hogy némiképp más lesz a helyzet: az Anno 1800-at továbbra is elő lehet rendelni Steamen, ez az opció egészen a tervezett megjelenés napjáig él majd, csak ezt követően távolítják el a játékot a Steam áruházából. A Ubisoft ezen felül külön hangsúlyozta, hogy a jövőben teljesen ugyanolyan frissítéseket kap majd bárki, lényegtelen, hogy a játékot a Steamen, az Epic Games Store-on vagy esetleg épp a Uplayen vásárolta-e meg - mindhárom kiadás ugyanannyiba kerül egyébként és ugyanazokat az előrendelői extrákat tartalmazza. Ugyancsak leszögezték, hogy mindhárom verzió kompatibilis lesz egymással a multiplayer tekintetében. 

Az Anno 1800 április 16-án fog megjelenni, kizárólag PC-re. A három opció közül ti hol tervezitek beszerezni? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)