Hirdetés

Anno 1800 - elindult a nyílt béta, a hétvégén mindenki ingyen kipróbálhatja

|

A hétfőn megjelenő stratégiai játékba még a megjelenés előtt belekóstolhatunk.

Hirdetés

Visszatér az Anno sorozat, méghozzá az ipari forradalom időszakával, és bár a megjelenésre április 16-ig várni kell, most kaphattok egy kis ízelítőt.

Hirdetés

Egészen vasárnap éjfélig fut ugyanis a nyílt béta, amit már letölthettek a Uplay kliensből vagy az Epic Games Store-ból. A mentéseket sajnos nem lehet majd átvinni a végleges változatba, és a futtatáshoz folyamatos internetkapcsolatra lesz szükség (nyugi, a teljes játékban már nem így lesz).

A játékot természetesen megvehetitek a két említett felületen, sőt, ha előrendelitek a megjelenés előtt, akkor Steamen is. A megjelenés napján azonban onnan eltűnik, és legalább egy évig várhatóan vissza se kerül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)