Hirdetés

Szeretnél részt venni az Anno 1800 zárt bétájában?

|

A Ubisoft és a magyar forgalmazó, a Cenega jóvoltából most kiosztunk pár kódot!

Hirdetés

Bár a játékot elhalasztották, most egy zárt bétateszt keretében mégis megnézhetjük, milyen élményt kínál a Ubisoft stratégiai játéka.

Hirdetés

A teszt a napokban zajlik, egész pontosan január 31. 20:00-tól február 4. 19:00-ig tart. Ha szeretnétek részt venni benne és az ipari forradalom korában várost mendzselni, válaszoljatok helyesen az alábbi kérdésre egy a nyeremenyjatek@gamestar.hu címre küldött, "Anno 1800 zárt béta" tárgyú levélben! Összesen öt kódot fogunk szétosztani, a válaszokat holnap, január 31-én 12:00-ig várjuk. 

Mikor jelenik meg - jelen állás szerint - az Anno 1800?

a) 2019. március 15.

b) 2019. április 16.

c) 2019. május 14.

A játékban való részvétel feltétele a betöltött 16. életév, valamint hogy a nevezők helyes tárggyal küldjék el az e-mailt a megadott e-mail címre. A jelentkezők e-mail címeit csak és kizárólag kiértesítés céljára használjuk, ezt követően töröljük rendszerünkből, harmadik félnek nem adjuk át.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)