Hirdetés

Anno 2205 - már a tundrán is építhetünk metropoliszt (videó)

|

Tundra címmel érkezett meg az első DLC az Anno 2205-höz, ami az új játszható terület mellett több kisebb csavart ad a hideg éghajlaton való játékhoz.

Hirdetés

Az Anno 2205-höz érkeztek ugyan ingyenes frissítések is, de a Blue Byte által a megjelenés után készített tartalmak közül olyanok is jönnek, amikért fizetnünk kell. A két DLC közül az első már meg is jelent, és a Földön játszódó részhez ad újdonságokat.

Ez a csomag a beszédes Tundra címet kapta, és a Vanha Plains nevű régiót oldja fel a városépítő stratégiában. Itt lecsapolhatjuk a mocsaras területeket, amiket beépítve öt újfajta gyártási láncot építhetünk ki a városunkban, hogy megoldhassuk a helyi küldetéssort. Ezért cserébe egy új modult kaphatunk, ami minden, a tundrán található farmunk és gyárunk termelékenységet megnöveli. Az Anno 2205 első DLC-jében két új városlakó-típussal is találkozhatunk, a Tundra Scientist mellett a Tundra Protector dolgozik majd a városunk sikeréért.

Hogy a csomag megéri-e az árát, azt egyelőre nem tudjuk, de most már legalább bárki kiderítheti.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)