Hirdetés

Boldog szülinapot, Anno!

|

Az Anno sorozat ma ünnepli a 15. születésnapját, és a free-to-play Anno Online is különleges meglepetésekkel várja a játékosokat az ANNOversary alkalmából.

Hirdetés

A Blue Byte stúdió nagy sikerű sorozata ma ünnepli 15 éves fennállását és az ünneplésben a legújabb ingyenes böngészős játékuk, az Anno Online is részt vesz.

Az Anno sorozat 15 éve alatt kijött öt teljes játék és egy sor kapcsolódó kiadás, ami a stratégiarajongók között osztatlan sikert aratott. Ezt is mutatja a több, mint 5 millió világszerte eladott példány, amiből egyedül a legutóbbi próbálkozásuk, az Anno 2070 1 milliót vállalt magára.

 

A Blue Byte új böngészős MMO-jukban, az Anno Online-ban ünnepli meg ezt a jeles napot és kedveskedik a sorozat kitartó rajongóinak egy-két aprósággal. A játékosokhoz utazók érkeznek majd, akiknek meg kell javítaniuk a hajóit, illetve különböző küldetéseket is adnak majd. A sorozat korábbi részeinek rajongói örömmel látják majd azt is, hogy a Blue Byte sok korábbi tárgyat is visszahozott az új kalanddal együtt, úgyhogy érdemes lesz nyitott szemmel járni. 

Ez még nem minden, ugyanis két új pénznem is bekerült a játékba és azokat a játékosok, akik az esemény alatt bejelentkeznek automatikusan kapnak egy "15th anniversary" szobrot is. 

Ti játszotok az Anno Online-nal? Melyik a kedvenc Anno játékotok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)